Farina 00 Cuoco Caputo (voor pizzadeeg)

Pizza is een van de beroemdste gerechten ter wereld en om het te maken heb je de zachte bloem van Caputo nodig. De bloem 00 Cuoco is de ideale meel om deze fantastische lekkernij te bereiden

Op voorraad

2,75

Kies een aantal:

Categorieën: , , SKU: caput11

Productspecificaties

ProducentCaputo
RegioCampanië
Inhoud1000 gr.
SamenstellingZachte tarwe
Allergie informatiegluten
ToepassingPizza

Omschrijving

De bloem 'pizzachef' van Caputo.

De bloem 00 voor pizzadeeg van Caputo  geeft een mooi elastisch en smaakvol pizzadeeg. Ideaal ook voor de wat minder ervaren pizzabakker.  Bloem 00 voor pizzadeeg is onmisbaar in de keuken van de 'pizzaiolo'.

Caputo, il mulino di Napoli.

Sinds 1924 verwerkt de familie Caputo tarwe met passie. Zo kunnen zij professionals en liefhebbers kunnen voorzien van een hoge kwaliteit-meel. Caputo produceert een breed assortiment meel bestemd voor professionals in zoetwarendeeg, broodbereiding, pasta en pizza. Deze Napolitaanse bedrijf produceert al 100 jaar bloem met respect voor grondstoffen en traditie.

Campo Caputo.

De aandacht voor kwaliteit en traceerbaarheid van de grondstof vertaalt zich in een project dat lokale productie en ecologische duurzaamheid combineert.
Een landbouwconsortium van 1.000 hectare land in Latina, waar Caputo, tarwespecialiteiten verbouwen voor 100.000 kwintalen meel per jaar. De familie Caputo volgt direct elke fase van de tarweproductie, van zaaien tot oogsten. In dit project genaamd Campo Caputo,  wordt de tarwe omgezet in zowel meel als zemelen. Deze laatste zijn een bijproduct dat wordt  gerecycled in de vorm van graan voor vee. zo wordt afval te vermindert en de milieu-impact van de productiecyclus geoptimaliseert.

 

 

Veelgestelde vragen

Stel uw vraag

1 beoordeling voor Farina 00 Cuoco Caputo (voor pizzadeeg)

  1. John

    Super ik had het nog nooit gedaan altijd type405 gebruik nu wil geen andere meer als 00

    • Good Things From Italy

      Type 405?? Type 00 is DE BLOEM voor de pizza 😉

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment