Nocci Interrati Brancadoro

Thuis op de bank of gezellig met je vrienden: koffie, thee en de lekkere Nocci Interrati Brancadoro. Ook op kantoor altijd goed!

Niet op voorraad

4,20

Uitverkocht

Categorieën: , , SKU: 10

Productspecificaties

ProducentDolciaria Brancadoro
Inhoud200 gr.
Allergie informatienoten

Omschrijving

Nocci Interrati

De Nocci Interrati Brancadoro zijn typische snoepjes van de Abruzzo-traditie. Zjj worden bereid met geroosterde amandelen en bedekt met een suikerglazuur. Zijn oorspronkelijk geboren uit de noodzaak om gebroken amandelen te gebruiken die niet 
bruikbaar waren voor confetti. Ze worden ook wel 'sassi d'Abruzzo' genoemd dat betekent Abruzzese stenen. Dit omdat ze eruit zien als kleine kiezelstenen die vuil zijn van de aarde. 
De productie van de Nocci Interrati Brancadoro is volledig handmatig. Dit vereist veel zorg om de suiker rondom de amandelen te laten plakken en de juiste kleur bruin te geven.

 

Dolciaria Brancadoro.

Dolciaria Brancadoro is een klein bedrijf van ambachtelijke snoepjes in het Aquila-gebied, in de Abruzzen. Matteo Brancadoro leidt het bedrijf dat door zijn vader is overgedragen. Met passie en toewijding zet hij het bedrijf voort, zorgend voor de
 traditionele recepten die hij van zijn vader heeft gekregen. Het productieproces bij Dolciaria Brancadoro verloopt volledig handmatig en alle producten zijn vrij van conserveermiddelen en kleurstoffen. Het geheim van Dolciaria Brancadoro? 
Een zorgvuldige keuze van de grondstoffen en het respect van de antieke tradities van deze regio.
 

Veelgestelde vragen

Stel uw vraag

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nocci Interrati Brancadoro” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment