Colomba Pasquale (Paasduif)

Leverbaar vanaf 15 maart 2020

PRESALE

Colomba Gilber : hoge kwaliteit, uitsluitend boter en natuurlijke zuurdesem. Geniet van deze piemontese specialiteit: met koffie, thee of Spumante altijd goed!

 

PRESALE

Colomba Classica : hoge kwaliteit, uitsluitend boter en natuurlijke zuurdesem. Geniet van deze piemontese specialiteit: met koffie, thee of Spumante altijd goed!

 

PRESALE

Colomba Classica : hoge kwaliteit, uitsluitend boter en natuurlijke zuurdesem. Geniet van deze piemontese specialiteit: met koffie, thee of Spumante altijd goed!

 

PRESALE

Colomba Crema Limoncello: hoge kwaliteit, uitsluitend boter en natuurlijke zuurdesem. Colomba en limoncello crèmevulling : de juiste combinatie  voor een smakelijk Paasdessert. 

 

PRESALE

Colomba Gianduia: hoge kwaliteit, uitsluitend boter en natuurlijke zuurdesem. Colomba en Gianduia chocolade : de juiste combinatie  voor een smakelijk Paasdiner. 

 

PRESALE

Colomba Crema Albicocca: hoge kwaliteit, uitsluitend boter en natuurlijke zuurdesem. Colomba en abrikozencrème : de juiste combinatie  voor de smaakwensen van jong en oud. 
Laat de Paasduif vliegen!

 

PRESALE

Colomba Peren en Chocolade : hoge kwaliteit, uitsluitend boter en natuurlijke zuurdesem. Proef die heerlijke combinatie van gekonfijte peren en puur chocoladedruppels in een sublieme zachte deeg.

PRESALE

Colomba Chocoladedruppels : hoge kwaliteit, uitsluitend boter en natuurlijke zuurdesem. Proef die heerlijke combinatie van puur chocoladedruppels in een sublieme zachte deeg. 

PRESALE

Colomba Peren en Vijgen : hoge kwaliteit, uitsluitend boter en natuurlijke zuurdesem. Colomba met peren en vijgen: de juiste combinatie voor de smaakwensen van een veeleisend publiek.

 

Colomba Pasquale de Italiaanse Paascake

Dino Villani, reclame manager van het Milanese bedrijf Motta, is de bedenker van de Colomba Pasquale. In de jaren dertig had hij het idee om een soortgelijk cake als de Panettone te bakken om Pasen te vieren. Hij wilde profiteren van dezelfde machines en dezelfde deeg van de Panettone, maar dan voor het Paasfeest. De Colomba (de duif) was geboren! Sindsdien verspreidde de paasduif zich op de tafels van alle Italianen , en zelfs tot ver buiten de grenzen van Italië. 

La Colomba Pasquale (Paasduif) 

De “Colomba” is de benaming voor het banketbakkerijproduct met zacht deeg, verkregen door natuurlijke gisting van zuur deeg. Het heeft een ovale vorm vergelijkbaar met een duif. De lekkere zachte deeg is rijk gevuld met gekonfijte citrusvruchten. Bovenop een mooie glazuurdecoratie samengesteld uit kristalsuiker en hele amandelen. De Paasbrunch is geserveerd!

Colomba Gilber: de Italiaanse Paascadeau!