ITALIAANSE PRODUCTEN VINDEN VAN DE HOOGSTE KWALITEIT

Good Things From Italy is een familie-bedrijf dat eerlijke Italiaanse producten verkoopt. Ben je een liefhebber van de Italiaanse keuken en LifeStyle, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn constant op zoek naar nieuwe Italiaanse artikelen en trends voor klanten die willen genieten van “La Dolce Vita”.

De Baba’ is een Zuid-Italiaans lekkernij.

Uitstekend te gebruiken als dessert met slagroom of een bolletje ijs.

  Pomodoro | 220 gr.

  Polpa di Pomodoro

  Wat is Polpa di Pomodoro? Tomatenpulp! En dat is gemaakt van tomaten die worden geschild en in blokjes gesneden, met behulp van een procedure die 'levend' wordt genoemd, omdat de tomaten worden verwerkt zodra ze zijn geplukt. Il pomodoro, de tomaat, is de basis van de heerlijke, natuurlijke en 'buonissima' Italiaanse keuken. Maak het maar een simpele tomatensaus voor de spaghetti en.......Buon Appetito!

  meer informatie
  Reguliere prijs €3,95

Snel een super dessert maken? Doe wat Amarene Fabbri op roomijs en heb je een heerlijke dessert snel klaar!

  Rode wijnen | 75 cl

  Montepulciano d'Abruzzo D.O.C.

  De Montepulciano d'Abruzzo 'Madia' is een aangenaam en warm, goed uitgebalanceerde, stevige en persistente wijn. Het is de ideale wijn voor een breed scala aan gerechten.

  meer informatie
  Normale prijs €7,50 Speciale prijs €6,75 (bij 12 stuks)
  U bespaart 10%

De Montepulciano d’Abruzzo ‘Madia’ is een aangenaam en warm, goed uitgebalanceerde, stevige en persistente wijn. Het is de ideale wijn voor een breed scala aan gerechten.

  Witte wijnen | 75 cl

  Trebbiano D'Abruzzo D.O.C.

  De vrucht van een van de meest traditionele druiven van Abruzzo is de Trebbiano d'Abruzzo. Onmiddellijk, na de Montepulciano d'Abruzzo, de beroemste wijn van de regio.

  meer informatie
  Normale prijs €7,50 Speciale prijs €6,75 (bij 12 stuks)
  U bespaart 10%

De vrucht van een van de meest traditionele druiven van Abruzzo is de Trebbiano d’Abruzzo. Onmiddellijk, na de Montepulciano d’Abruzzo, de beroemste wijn van de regio.

Panettone & Pandoro

Een onvergetelijke avond met familie en vrienden onder het genot van een heerlijk stuk Pandoro van Gilber

Piemontese of Milanese: de Panettone van Gilber is de geurende, lekkere en gezellige afsluiter van de avonden rond de kerstdagen.

100% natuurlijk. De Biologische olijfolie van  D’Onofrio, proef het verschil!